40ste Straatvoetbal

maa31jul08:45maa16:0040ste Straatvoetbal08:45 - 16:00(GMT+02:00)

Evenementen details

Op maandag 31 juli is het tijd voor het meest spectaculair straatvoetbalfeest van het jaar! Dan vieren meer dan honderd kinderen het 40 ste Straatvoetbaltoernooi. Wie is er niet mee opgegroeid?

Hulde aan de Stichting Straatvoetbal Santpoort en het vrijwilligersteam van Paul Voorting dat het levenswerk van vader Hans en moeder Gerda met passie voortzetten. Om een indruk te krijgen, op deze maandag zijn meer dan 50 vrijwilligers de hele dag belangeloos in touw om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

De organisatie heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Naast het straatvoetbal zijn er rondom de speelvelden allerlei spelletjes te doen, zoals Panna, gatendoel schieten en balletje hooghouden. Voor dit jubileum is natuurlijk wat extra’s geboekt, maar daar wil de organisatie nog niet te veel over kwijt, om het als verrassing voor de kinderen te houden.

De spelers zijn in drie leeftijdscategorieën ingedeeld (6 t/m 8 jaar, 9 t/m 11 jaar en 11 t/m 13 jaar). De teams zijn door loting samengesteld en is helemaal uitverkocht. Maar kinderen onder de 6 jaar kunnen zich nog inschrijven voor de pauzewedstrijd rond 12.00 uur, waarin zij alvast kennis kunnen maken met het fenomeen Straatvoetbal in Santpoort.

Vanaf 08.45 uur zijn de deelnemers welkom om te verzamelen en het toernooi zal om 09.00 uur beginnen. De prijsuitreiking is rond 16.00 uur. Kortom, weer een hele actieve maandag met sport en spel, die met veel aanstekelijk enthousiasme door Stichting Straatvoetbal Santpoort wordt georganiseerd.

Kijk regelmatig op www.straatvoetbalsantpoort.nl voor actuele informatie.

Aanmelden kan alleen nog voor kinderen tot 6 jaar.

Sponsoren: PéVé Daktechniek & Loodgieterswerken en heel veel enthousiaste bedrijven uit de regio.

 

Meer

Tijd

(Maandag) 08:45 - 16:00(GMT+02:00)

Locatie

Burgemeester Weertsplantsoen