Het bestuur van de vereniging

Het bestuur van de Harddraverijvereniging Santpoort en Omstreken wordt in 2022 bemand door de volgende mensen:

Bas Kuntz (voorzitter)
bas@dorpsfeest-santpoort.nl

Eric Budde (secretaris)
eric@dorpsfeest-santpoort.nl

Dennis Wientjes (penningmeester)
dennis@dorpsfeest-santpoort.nl

Ed Nieuwland
ed@dorpsfeest-santpoort.nl

Nick Schoorl
nick@dorpsfeest-santpoort.nl

Theo Koster
theo@dorpsfeest-santpoort.nl

Frank van Neste
frank@dorpsfeest-santpoort.nl

Marjan Leipoldt
marjan@dorpsfeest-santpoort.nl

Rens Hagen
rens@dorpsfeest-santpoort.nl

Vlnr: Annemieke Vink, Theo Koster, Marjan Leipoldt, Eric Budde, Dennis Wientjes, Frank van Neste, Bas Kuntz, Rens Hagen, Ed Nieuwland en Nick Schoorl.

Foto: Joost Wouters

9 bestuursleden
6 man hekkenteam
400 vrijwilligers

Santpoort bedankt!

Wij willen alle bezoekers enorm bedanken die er met elkaar een uitermate gezellig en ontspannen Dorpsfeest Santpoort van hebben gemaakt. De organisatie, bestaande uit zo’n 400 vrijwilligers, hebben hun best gedaan om er weer wat moois van te maken. En vrijwel zonder incidenten is dat zeker gelukt! Ook van onze horeca partners kregen wij opvallend positieve signalen dat de sfeer in de avonduren bovenmatig gemoedelijk was.

Naar onze mening zijn wij er met z’n allen (organisatie, horeca, kermisexploitanten, bezoekers en sponsoren) in geslaagd één van de leukste, en meest ontspannen edities in 2022 te hebben neergezet. Wij hebben heel veel blije gezichten gezien en bedankjes gekregen. Voor ons een signaal dat iedereen weer toe is aan een stukje gezelligheid na twee jaar corona en voortdurend oorlogsleed in de rest van de wereld. Zo zie je maar waar een klein dorp groots in kan zijn! En hoe belangrijk vrijheid, veiligheid en samenhorigheid zijn.

Wij zijn er trots op dat zij met de organisatie van het Dorpsfeest Santpoort heeft bijgedragen aan een stukje welzijn en dat er weer een groot aantal mooie “verjaardagsverhalen” zijn ontstaan om het komend jaar mee door te komen. Dit kan alleen in Santpoort!

Namens Dennis Wientjes, Eric Budde, Ed Nieuwland, Theo Koster, Marjan Leipoldt, Rens Hagen, Frank van Neste, Nick Schoorl en Annemieke Vink: een dikke dank je wel!

Wij gaan met plezier en energie werken aan de 264ste editie van het Dorpsfeest Santpoort die van zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus 2023 zal worden gehouden. Tot dan!

Bas Kuntz, voorzitter Harddraverij Vereniging Santpoort & Omstreken.