EVENEMENTEN

Leukste Familie-kermis van de randstad

De Harddraverij Vereniging is er trots op dat alle evenementen gratis toegankelijk zijn. Dit komt, naast de sponsorgelden, grotendeels door de pacht van onze kermisexploitanten. Het grote kermisterrein biedt meer ruimte in het winkelgedeelte van de Hoofdstraat, waardoor de doorstroom naar de kermis beter is geworden. Bovendien heeft de kermis er een brede hoofdingang bij, naast Tankstation Trovato. Ook gezien de sfeer betitelen onze exploitanten Santpoort als één van de gezelligste familie-kermissen van de randstad.

Naast de bekende kramen van Poffertjes, Nougat, Churros, Snacks, Oliebollen, Kamelenrace, Eendjesspel, Suikerspin, Bussensport, Touwtje Trek, Schietsalon, Skeeball, Autoscooter, Beach-Jumper, Apollo Jackpot, Lucky Crane, Draaimolen en Mini Cars, zijn er dit jaar ook nog eens de Jumbo, Walking Street, Craze Spider Polyp, Break Dance, Pusher, Fire Ball, Pink Date en de Speed Booster!

De kermis is open van zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 6 augustus, van 14.00-01.00 uur. Tijdens de jaarmarkt op vrijdag gaat zij reeds om 10.00 uur open en op de laatste zaterdag sluit de kermis om 24.00 uur.

Het bestuur van de Harddraverij Vereniging beveelt een bezoek aan de kermis van harte aan. Want als de exploitanten een goed jaar hebben, willen zij graag terugkomen en kan de Harddraverij Vereniging tot in lengte van jaren uitkijken naar mooie pachtinkomsten.