SPONSOREN DORPSFEEST SANTPOORT 2022

Sponsoren 2022

Zonder sponsoring is er geen Dorpsfeest Santpoort! En dit jaar zal het Dorpsfeest Santpoort 2022 eindelijk weer als vanouds plaatsvinden! De Harddraverij Verenging Santpoort en Omstreken kijkt er naar uit om in de eerste week van augustus iedereen weer het echte Dorpsfeest Santpoort gevoel te geven. Door middel van het organiseren van diverse evenementen zullen we zorgen voor plezier voor jong en oud.

Deze evenementen kunnen wij echter niet organiseren zonder de steun van onze trouwe sponsoren. Daarom zouden wij het geweldig vinden als u vanuit uw bedrijf een bijdrage zou willen leveren aan het unieke Dorpsfeest Santpoort 2022.

In dit online sponsorformulier treft u diverse sponsormogelijkheden aan voor het Dorpsfeest Santpoort 2022. Staat uw gewenste manier van sponsoring er niet tussen? Dan kunt u in het open tekstveld aangeven welk soort sponsoring u dan wenst te doen. Liever toch contact met iemand van de sponsorcommissie of het bestuur? Vult u dat in in het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ga direct naar het sponsorformulier, klik hier!

Namens de sponsorcommissie van Dorpsfeest Santpoort,

Ramon Wieleman: ramon@dorpsfeest-santpoort.nl
Jan Karel van Waalwijk van Doorn: jankarel@dorpsfeest-santpoort.nl