Bierproeverij

zon30jul15:00zon20:00Bierproeverij15:00 - 20:00(GMT+02:00)

Evenementen details

– Uitverkocht –

Na succesvolle uitvoering van vorig jaar zal de Bierproeverij wederom op zondag plaatsvinden. Na het evenement met de oude tractoren kunnen de hekken worden verplaatst voor de 750 deelnemers die bier gaan proeven.

Hugo van Vessum, woordvoerder van het organisatieteam, staat nog versteld over de snelheid waarmee de tickets werden geboekt. “Echt jammer dat een aantal leden achter het net heeft gevist. Daar baal ik van. Maar van de andere kant is het een compliment dat er zoveel belangstelling voor dit evenement is.”

De geluksvogels die een kaartje hebben bemachtigd, staan om 15.00 in de startblokken om onder het genot van enkele hapjes te genieten van een groot assortiment bieren afkomstig van regionale brouwerijen. De bierlijst belooft al veel goeds!

Dank aan de vrijwilligers Daan Boon, Arnold Hirdes, Maarten Kuijl, Wouter Odijk, Jasper van Velzen, Gijs Ooms, Ruben van Voorbergen, Martin van Baekel en Hugo van Vessum die een enorme berg werk verzetten om het evenement zeer professioneel, maar met behoud van gezelligheid te organiseren. Dat wordt vast en zeker genieten.

Sponsoren: Bierbrasserie Koster en vele enthousiaste bierbrouwers

Meer

Tijd

(Zondag) 15:00 - 20:00(GMT+02:00)

Locatie

Weyman Weide