Koffieconcert

zon30jul12:00zon14:00Koffieconcert12:00 - 14:00(GMT+02:00)

Evenementen details

Dit jaar een verrassende invulling van het Koffieconcert. Paula Blom heeft de programmering over een andere boeg gegooid met het boeken van de Amsterdamse Americana band “The Bayou Mosquitos”. In combinatie met de Nederlandse zangeres Jerney Kate presenteren zij “Jerney Kate sings Bonnie Raitt”.

Bonnie Raitt is een bijzondere Noord Amerikaanse zangeres en slide gitariste. Zeer recent kwam haar 18e studio album “Just Like That” uit en kreeg er vervolgens een Grammy Award voor. Zij werkte met vele grote namen uit de muziekscene, zoals Jackson Browne, Little Feat en John Prine. Daarnaast heeft Raitt een sociaal en strijdbare hart. Zij is één van de oprichters van Musicians United for Safe Energy en is ze supporter van Little Kids Rock, een non-profit organisatie die zorgt voor gratis muziekinstrumenten en lessen voor kinderen op openbare scholen in de VS. Een toppertje dus!

De Bayou Mosquitos en Jerney Kate zijn groot fan van Bonnie en hebben hun krachten voor het Koffieconcert in Santpoort gebundeld. Jerney zingt haar favoriete Bonnie Raitt songs. Op de setlijst zullen “Angel from Montgomery”, “Love has no pride” en “Nick of time” niet ontbreken. Omdat Bonnie zelf voorlopig niet naar Nederland komt, is dit een meer dan uitstekend alternatief.

Paula Blom werkt in deze productie nauw samen met het bestuur van de Dorpskerk Santpoort en de Stichting Cultuur in de Dorpskerk. Aan het eind van het concert zal een bestuurslid van de Harddraverij
Vereniging met zijn hoed klaarstaan om een vrijwillige bijdrage in ontvangst te nemen. Zaal open om 11.30 uur. Na afloop is er ruimte om onder het genot van een drankje na te praten.

Kaarten afhalen vanaf 20 juli bij Booy Optiek of Nieuwland & Aarts.

Sponsoren: Booy Optiek en Reanda Netherlands Audit Tax & Advisory.

 

Meer

Tijd

(Zondag) 12:00 - 14:00(GMT+02:00)

Locatie

Dorpskerk Santpoort

Burgermeester Enschedelaan 65