Kroegloper Schaak Toernooi

zon30jul10:00zon18:30Kroegloper Schaak Toernooi10:00 - 18:30(GMT+02:00)

Evenementen details

Hans Kors en Rob de Roode van Schaakclub Santpoort hebben het populaire Santpoortse Kroeglopertoernooi weer met plezier georganiseerd. Het gaat immers om het tienjarig jubileum. Dit toernooi mag zich landelijk meten met de grootste kroegloper toernooien in Nederland. Schakers uit heel Nederland nemen het in duo’s, in zeven rondes met een speeltempo van 15 minuten per persoon per partij tegen elkaar op.

Er wordt volgens de regels van het na-ijlend Zwitsers gespeeld. En er staat een stevige prijzenpot klaar, ook voor de jeugdige spelers die meedoen. Denk daarbij aan geldprijzen, ratingprijzen en prijzen in natura. Ook is er een jeugdprijs voor het best geklasseerde duo waarbij beide spelers jonger zijn dan 16 jaar.

De prijzenpot is natuurlijk niet de enige motivatie om deel te nemen. Het is met name de gezelligheid en de bijzondere locaties waar wordt gespeeld. Vanwege wat wijzigingen binnen de horeca Santpoort, zijn er nieuwe locaties aan het toernooi toegevoegd. Deze worden bij de start bekend gemaakt. Na afloop is er geen gezamenlijk eten meer, zodat iedereen op tijd naar huis of het dorp in kan.

Meedoen? Inschrijven via de website van Schaakclub Santpoort.

(Deelname 20,- per duo)

Sponsoren: Schaakopening Essenties en Swier Slotservice & Sportprijzen

Meer

Tijd

(Zondag) 10:00 - 18:30(GMT+02:00)

Locatie

Café De Wildeman