Footgolf

zat29jul11:00zat17:00Footgolf11:00 - 17:00(GMT+02:00)

Evenementen details

Inschrijven niet meer mogelijk!

Enrico Does, organisator van dit 8e Footgolf-toernooi, was flabbergasted. Na het openzetten van de digitale inschrijving, liep zijn email in no time vol. 73 teams (!) willen meedoen. Voor zover dat is na te gaan, is dit waarschijnlijk het grootste footgolf-toernooi ter wereld! En natuurlijk gaat hij zijn best doen om iedereen mee te kunnen laten doen. Zo worden er 37 holes gegraven en zal er per hole met twee teams kunnen worden gestart. Vanwege de massale belangstelling is de kans wel iets groter dat de wachttijden bij de holes oplopen. Begrip daarvoor!

Om dat te voorkomen zullen er ook meer holes worden gegraven. Maar voor de deelnemers alvast het verzoek om met drukte op de banen rekening te houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je de holes in de juiste volgorde neemt. Dat garandeert de meest vlotte doorstroming. En natuurlijk hoef je niet alle holes af te werken. Elk team hoeft maar 18 holes (aangewezen) te doen die meetellen voor de puntentelling.

De holes liggen allemaal verspreid op de leukste plekken in het dorp. Denk daarbij aan Landgoed Duin en Kruidberg, landje van Scholz en de Weymanweide. Andere leuke holes liggen bij de vijver aan de Valckenhoeflaan, bij de IJsboerderij, bij het veldje aan de Santpoortse Dreef langs de JM van Nassaulaan, de Molen en de Wüstelaan bij Restaurant Boschbeek. En, wegens succes van voorgaande jaren, is de wasmachine weer terug bij Bartje/de Bank/’t Palet.

Alle teamcaptains worden via een specifieke Whatsapp-groep op de hoogte gebracht van alle praktische informatie. Verzamelen bij de Weymanweide om 10.45 uur stipt. Zorg ervoor dat je per team €35,- contant én gepast meeneemt (inclusief schrijfmap die je mag houden). Zodat de inschrijving vlot kan verlopen en iedereen om 11.15 uur kan uitwaaien naar zijn of haar eerste starthole. 11.30 uur kan er worden gestart. Natuurlijk dit jaar ook weer graag in gepaste Footgolf-outfit.

Belangrijke tips

  • Kom op de fiets en neem je eigen bal én handdoek mee.
  • Er zijn diverse punten onderweg waar je wat kan eten of drinken. Een biertje voor onderweg is toegestaan maar ruim je rotzooi op! We hebben toestemming om op de mooiste locatie van Nederland te komen. Houd dat zo!
  • Er zijn onderweg genoeg vuilnisbakken. Spreek elkaar aan als iemand vergeet zijn troep op te ruimen, anders loop je het risico om volgend jaar met je team uitgesloten te worden van deelname.
  • Er is geen centrale prijsuitreiking. De captains krijgen bij aanvang een prijs mee voor de beste uit hun team, zodat elk team na afloop hun eigen weg richting het dorpsfeest kan vinden en een eigen
    feestje kan vieren.

Vragen of opmerkingen? Enrico Does, enricodoes@hotmail.com

Meer

Tijd

(Zaterdag) 11:00 - 17:00(GMT+02:00)

Locatie

In en rondom het Dorp