Footgolf

zat27jul11:00zat17:00Footgolf11:00 - 17:00

Evenementen details

Het Footgolf-toernooi is inmiddels voor meer dan 720 (!) deelnemers het hoogtepunt van hun Dorpsfeest. Na het openzetten van de digitale inschrijving, liep de email van organisatoren Enrico Does en Joukje Van der Meulen in no time vol. Voor zover dat is na te gaan, is dit het grootste footgolf-toernooi ter wereld!

Voor dit event worden in en rondom het dorp 37 holes gegraven. Het toernooi is zo ingedeeld dat per hole met twee teams gelijktijdig kan worden gestart. Om een vlotte doorstroming te houden is het belangrijk dat de teams de holes in de juiste volgorde nemen. Elk team hoeft maar 18 holes (aangewezen) te doen die meetellen voor de puntentelling.

De holes liggen allemaal verspreid door dorp. Denk daarbij aan de Weyman Weide (waar vanaf 11.00 uur wordt verzameld), landje van Scholz, bij de vijver aan de Valckenhoeflaan, naast de Speeltuin, de IJsboerderij, bij de vijver aan de Santpoortse Dreef, maar ook in het dorpshart bij Bartje en de Meijerij, de Molen en aan Wüstelaan De hele dag zal je footgolfers overal aan het werk zien. Ook leuk voor het publiek om een kijkje te nemen bij de meest creatieve holes.

De captains krijgen een mooie plattegrond mee waarop alle holes zijn aangegeven. Zorg ervoor dat je team in gepaste Footgolf-outfit aan de start verschijnt. Neem €35,00 contant én gepast mee, zodat de inschrijving vlot verloopt en er om 11.30 uur daadwerkelijk kan er worden gestart. Het toernooi eindigt om 17.00 uur want dan worden de holes opgeruimd.

Belangrijke tips voor de nieuwkomers: Kom op de fiets en neem je eigen bal én handdoek mee. Er zijn diverse punten onderweg waar je wat kan eten of drinken. Een biertje voor onderweg is toegestaan maar ruim je rotzooi op! We hebben toestemming om op de mooiste locatie van Nederland te komen. Hou dat zo! Er zijn onderweg genoeg vuilnisbakken. Spreek elkaar aan als iemand vergeet zijn troep op te ruimen, anders loop je het risico om volgend jaar met je team uitgesloten te worden van deelname.

Er is geen centrale prijsuitreiking. De captains krijgen bij aanvang een prijs mee voor de beste uit hun team, zodat elk team na afloop hun eigen weg richting het dorpsfeest kan vinden en een eigen feestje kan vieren. Vragen of opmerkingen? Enrico Does, enricodoes@hotmail.com

– Volgeboekt –

Aanmelden niet meer mogelijk.

Meer

Tijd

27 juli 2024 11:00 - 17:00

Locatie

In en rondom het Dorp

Other Events