Steenwerpen

01aug14:0017:00Steenwerpen

Evenementen details

Bij Steenwerpen mogen deelnemers proberen om met een kei een dobbelsteen van een paaltje te gooien. Wie het lukt, mag het aantal ogen bij het puntentotaal optellen van zijn team. Gooi je de dobbelsteen eraf zonder dat het paaltje omvalt, dan tellen de punten dubbel. Er wordt gespeeld in teams van vier personen. Let op! Gezien de te verwachten drukte graag met meerdere teams op één baantje spelen, zodat niemand teleurgesteld raakt. Individuele spelers zijn natuurlijk ook van harte welkom, want ter plekke kunnen ook teams worden samengesteld.

Het is waanzinnig leuk om te zien hoe groot en klein, jong en oud samen spelen. Hele families en vriendengroepen nemen het in een ongedwongen sfeer tegen elkaar op. En de locatie is super!  Midden in de groene long van Santpoort.

Om te voorkomen dat teams al vroeg komen om een baan te claimen terwijl de opbouw nog niet klaar is, gaat het hek ook dit jaar pas om 13.00 uur open. En om het land weer tijdig schoon te kunnen opleveren aan de familie Scholz gaan de hekken om 18.00 uur weer dicht.

Deelname gratis. Ter plaatse inschrijven.

Sponsoren: Bouw- en aannemersbedrijf Van Schooten en Rijwielhuys Santpoort.

Meer

Tijd

(Maandag) 14:00 - 17:00

Locatie

Landje van Scholz