Inschrijven 6e Footgolf 12 juli 20.00 uur

Goed nieuws voor de Footgolfers! Hoewel de formele vergunning nog even op zich laat wachten, zijn wij ervan overtuigd dat het Footgolf-toernooi op 1 augustus 2021 van 11.30 tot 17.00 uur veilig kan doorgaan. Wel met wat aanpassingen vanwege de 1,5-meter maatregelen. Vandaar dit jaar geen centrale start, geen prijsuitreiking en geen finaleronde. Wel een onderlinge competitie. Voor de winnaar uit elk team is er een klein prijsje.

Inschrijven kan op 12 juli 20.00 uur stipt per email naar enricodoes@hotmail.com. Kosten zijn €25,00 (contant) per team van maximaal 10 personen. Deelname vanaf 18 jaar. Heb je meer deelnemers, dan kan je twee teams opgeven. Deelnemers moeten overigens allemaal lid zijn van de Harddraverij Vereniging. Voetbalteams buiten de regio zijn uitgesloten.
Vermeld bij inschrijving:
– naam van het team,
– naam en telefoonnummer van de captain,
– van elke deelnemer: naam, adres, leeftijd én lidnummer van Harddraverij Vereniging.

Teams die helpen met opbouwen (gaten graven) of afbreken (gaten dichtgooien) krijgen voorkeur. Je kan je via bovenstaande email hiervoor aanmelden.

Net als vorige edities zijn de banen in en rondom Santpoort uitgezet. Dit keer echter geen holes bij landgoed Duin en Kruidberg maar (nieuw) wel bij Villa Westend.

De bedoeling is dat iedereen om 11.30 uur tegelijkertijd start. Teams graag gespreid verzamelen bij de eerste hole die jullie gaan spelen. Vertrek vanuit je eigen huis. Uitsluitend de teamcaptains melden zich tussen 10.30 en 10.45 uur bij café Bartje. Daar krijgen zij een lijst met route van de 20 aangewezen holes die hun team gaat lopen. Via een appgroep ontvangt hij of zij alle info. Gebruik deze app uitsluitend op 1 augustus om groepsfoto’s of filmpjes te delen.

Deelnemen is ongedwongen. Loop zoveel holes als je wil, maar hou wel de juiste volgorde aan. Je krijgt de tijd van 11.30 tot maximaal 17 uur. Daarna wordt alles opgeruimd.

Een biertje of wijntje voor onderweg is toestaan maar ruim wel je afval op! Voor ieder team is het verplicht een vuilniszak mee te nemen. Hou het netjes, zodat wij ook volgend jaar weer welkom zijn om de holes uit te zetten. De volgende horecagelegenheden liggen langs de routes: de Bank, Bartje, IJsboerderij de Hoeve, Villa Westend, de Wildeman en Boschbeek.

Na afloop kan ook uitsluitend de teamcaptain de scoringslijst inleveren bij café de Wildeman en krijgt hij/zij het prijsje mee voor de winnaar van het team.

Het is leuk om als team herkenbaar te zijn. Gepaste Footgolf-outfit is gewenst. Shirts kan je onder andere bestellen bij Bob City Sports of Hans Coesel.

Respecteer de 1,5-meter maatregel, maar heb vooral veel plezier met elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *