Programma Dorpsfeest(je) Santpoort 2021

ZATERDAG 31 JULI T/M ZATERDAG 7 AUGUSTUS

Het bestuur van de Harddraverij Vereniging Santpoort en Omstreken wil de eerste week van augustus niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onder voorbehoud van het verkrijgen van de definitieve vergunning, heeft het elke dag een beheersbaar en veilig deelnemersevenement op de agenda staan. Rijtuigendag, wandelen, footgolf, petanque, ringsteken voor kinderen op de fiets, mediteren, hardlopen, kortebaan en buikschuiven (uitsluitend voor kids) staan nu op het wensprogramma. Alle paardenevenementen zijn vervangen door één puzzeltocht voor paarden en ruiters. Ook de Kortebaan gaat door, hoewel die op de lange baan in Emmeloord wordt gereden. De race zal via de lokale omroep RTV Seaport in de huiskamer worden gebracht, zodat iedereen het hoogtepunt van de week toch via het (online) gokken met elkaar kan beleven.

Geen kermis, geen feesttenten, geen podia, geen publieksevenementen. Gedwongen door de omstandigheden, wordt het een intiem en veilig Dorpsfeestje als het aan de organisatie ligt. Hoewel de definitieve vergunning voor bovenstaande evenementen nog moet worden afgegeven, durft de Harddraverij Vereniging dit Corona-proof programma wel naar buiten te brengen. Vooral ook omdat deelnemen aan de bovengenoemde evenementen voornamelijk via voorinschrijving gaat. Last minute ter plaatse opgeven is helaas vanwege de coronamaatregelen tot een minimum beperkt.

Deelnemers opgelet

Binnenkort zullen de aanwijzingen voor het inschrijven aan de verschillende evenementen worden gepubliceerd. In verband met Corona verlopen de evenementen niet zoals iedereen gewend is. Zo is er geen publiekspresentatie of sherrystop bij de rijtuigendag, vervallen alle publieke prijsuitreikingen, zijn er zo weinig mogelijk inschrijfpunten om onderling contact zoveel mogelijk te vermijden. Kijk voor de actuele informatie regelmatig op de website van www.dorpsfeest-santpoort.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *