Hekkenthon *wisselevenement

zon28jul12:00zon14:00Hekkenthon *wisselevenement12:00 - 14:00

Evenementen details

Wie is er sterk, heeft inzicht, werkt veilig, is behendig en kan omgaan met hekken? Omdat het hekkenteam 50 jaar bestaat, is de Hekkenthon dit jaar verkozen tot hèt publieksevenement op de zondag. Een groep oud-Hekkenteamleden heeft de organisatie op zich genomen.

Omdat het 6-koppige Hekkenteam vaak in tweetallen werkt, is een parcours opgezet voor teams van 2 personen (minimaal 16 jaar). De duo’s mogen bestaan uit twee mannen, twee vrouwen of een gemengd team. Het parcours bestaat uit 6 onderdelen waarop je punten kan scoren. Het duo met de hoogste score mag zich Hekkenthon Kampioen 2024 noemen.

Aan welke onderdelen moet je denken? Zonder te veel prijs te geven zal het gaan om het laden van spijltjeshekken op de platte kar, iets met vlaggenmasten, marktkramen, bouwhekken en steigerpijpen. Kracht, inzicht, veiligheid en behendigheid zijn de belangrijkste talenten die je moet hebben. Belangrijk is dat de deelnemers in een oude spijkerbroek in de ring komen “waar zij niet aan gehecht zijn”. Daarnaast dezelfde T-shirts/polo’s dragen, zodat het publiek het goed kan volgen.

Meedoen?
Inschrijven via inschrijfformulier Hekkenthon.
Inschrijving sluit 28 juli om 12:00
Deelname gratis

Sponsor: Autodemontagebedrijf Rutte

Meer

Tijd

28 juli 2024 12:00 - 14:00

Locatie

Weyman Weide

Other Events