Kinder-Vrijmarkt

vri02aug09:00vri17:00Kinder-Vrijmarkt09:00 - 17:00

Evenementen details

De Kinder-Vrijmarkt is uitsluitend bedoeld voor kinderen, zodat zij nog wat centjes kunnen verdienen voor de kermis. Wie wil verkopen, kan gewoon op de aangegeven locaties gaan zitten en heeft geen plaatsbewijs nodig. De kinderen mogen hun koopwaar aanbieden op de stoep op de volgende plaatsen: Van Vijfsprong linksaf stukje Burg. Enschedélaan en rechtsaf Frans Netscherlaan (tot hoek Wulverderlaan). Van Vijfsprong Terrasweg tot Berglaan. Van Vijfsprong rechtsaf Schipbroekenweg; Burgemeester Weertsplantsoen (alleen zuidzijde) tot Weekmarkt aan de Hagelingerweg. Let op! De groenstroken op het Weertsplantsoen mogen niet worden gebruikt! Belangrijk is dat de rijbanen vrij blijven en koopwaar vanaf de stoep wordt aangeboden. Zo blijft de dorpskern – in geval van calamiteiten – bereikbaar.

Handelaren zijn niet welkom. Toezichthouders zullen rondlopen om het één en ander in goede banen te leiden. Vooral in de vroege ochtenduren lopen zij rond om te voorkomen dat commerciële handelaren op de kindermarkt gaan zitten. Ook letten de toezichthouders op of de wegen vrij toegankelijk blijven voor de hulpdiensten. De Harddraverij zoekt nog 1 of 2 personen die het leuk vinden om ’s ochtends vroeg namens de organisatie als vriendelijke, doch rechtvaardige toezichthouder te willen optreden.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Nick Schoorl (nick@dorpsfeest-santpoort.nl).

De bewoners die in de genoemde buurt wonen, worden geadviseerd hun auto’s elders te parkeren. Tot slot: Niet verkochte spullen moet je weer mee naar huis nemen.

Meer

Tijd

2 augustus 2024 09:00 - 17:00

Locatie

Dorpskern

Other Events