Buikschuiven

zat05aug14:00zat17:30Buikschuiven14:00 - 17:30(GMT+02:00)

Evenementen details

Onze vrienden van de Oranje Vereniging Voorhout (OVV) hebben beloofd om wederom een supergladde buikschuifbaan aan te leggen en die al om 12.30 uur klaar te hebben liggen. Want dit jaar starten wij een half uurtje eerder met het buikschuifprogramma. Om wachttijden voor de kleine kids te beperken wordt dit jaar voor het eerst in twee leeftijdscategorieën geschoven.

Ouders opgelet: om 12.30 uur zijn kinderen van 6-9 jaar aan de beurt. En om 13.00 uur de kinderen van 10 t/m 14 jaar. De groep van 15 jaar en ouder gaat om 14.00 uur van start. Om op tijd te kunnen beginnen opent de inschrijving voor de jongste kinderen al om 12.00 uur. Dus kom op tijd!

Santpoort heeft een groot aantal buikschuiflegendes voortgebracht: “De Navel” Joris Bergman, “Belly man” Dennis Wijker, “De roze Tornado” Herman Berg, “De Witte Condor” Maarten Sneekes en “The
Challenger” Levi Veldhuijzen, Martijn Gravemaker, alias “Kip in het bakkie”, Danny Does “Het Fenomeen”, Koen Duijvestein “De Duif” en Teun Tromp, alias “American Eagle” zijn inmiddels begrip in Santpoort en ver daarbuiten.

En de nieuwe generatie staat al klaar. Zo kijkt de organisatie uit naar inschrijvingen van Mieke Rutte (beste dame vorig jaar) en Babs de Jonge (beste dame 2019), Jaymie Jansen uit Haarlem (winnaar vorig jaar bij de jeugd) en Tessa Smit uit Santpoort. Verder gonzen de namen van Lucas Schouten en Jesper Molenaar rond bij de scouts.

Sponsoren: Slenders Wasserij/Stomerij, Lowland Marine, Sportconnection, De Kiewit Buijsman, Wientjes Notarissen, Landgoed Duin en Kruidberg, Villa Westend en Tinholt Automobielbedrijf.

Meer

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 17:30(GMT+02:00)

Locatie

Weyman Weide