Bierproeverij avond-shift

zon28jul17:30zon21:00Bierproeverij avond-shift17:30 - 21:00

Evenementen details

Vanwege het eerste decennium bestaat de Bierproeverij dit jaar uit 2 shifts (een middagshift van 12.30-16.00 uur en een avondshift van 17.30-21.00 uur) waarin veel regionale bieren en lekkere hapjes voor een sfeervolle proeverij zorgen. Deze shift zijn dit jaar ingevoerd om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te kunnen nemen. En dat werkt, alleen voor de avondshift is nog een aantal kaarten beschikbaar. Kortom, dit jaar 2x zoveel deelnemers!

Verder heeft het team onder leiding van Hugo van Vessum (Daan Boon, Arnold Hirdes, Maarten Kuijl, Wouter Odijk, Jasper van Velzen, Gijs Ooms, Ruben van Voorbergen, Martin van Baekel, Rens Hagen, Joost Maarschalk en Barry de Boer) verschillende ideeën uitgewerkt om deze tiende editie extra speciaal te maken. Deze gasten hebben een enorme berg werk verzet om het evenement professioneel, maar met behoud van gezelligheid te organiseren. Vanwege als die extraatjes zoekt de organisatie nog 2 enthousiaste vrijwilligers (in de leeftijdscategorie 18-23 jaar) om de gasten te voorzien van een blijvende herinnering. Uiteraard worden zij goed verzorgd. Aanmelden als vrijwilliger kan via: bierproeverij@dorpsfeest-santpoort.nl

Belangrijk! De organisatie gaat dit jaar over op nieuwe munten. Tijdens deze editie zullen zowel de oude als nieuwe munten worden geaccepteerd. Heb je nog oude munten? Neem die dan mee. Het is dit jaar de laatste kans om ze te gebruiken. Mocht je na afloop nog ongebruikte oude munten hebben, dan kan je die bij de kassa omwisselen voor nieuwe munten.

Meedoen?
Koop hier je tickets.
Deelname 16,- per persoon

Sponsor: Bierbrasserie Koster

Meer

Tijd

28 juli 2024 17:30 - 21:00

Locatie

Weyman Weide

Other Events