17e 7 van Santpoort

woe02aug18:00woe19:0017e 7 van Santpoort18:00 - 19:00(GMT+02:00)

Evenementen details

De “7 van Santpoort” is een prestatieloop waarbij 7 rondjes van 1 km om de Santpoortse Naaldkerk worden gerend. Daar waar de Harddraverij Vereniging alle voorgaande edities kon steunen op de ervaring van SportConnection, is het dit jaar aan Robert Jan ten Dijke en Marriet Rosier om deze grote schoenen te vullen. De voortvarendheid waarmee zij de organisatie hebben opgepakt, geeft het bestuur veel vertrouwen. Natuurlijk worden zij in de voorbereidingen op de achtergrond nog steeds gesteund door Jan van der Meulen en Renée Faber, die er zelf niet meer bij kunnen zijn. Bovendien staat een groep enthousiaste vrijwilligers klaar om het koppel bij de uitvoering te ondersteunen. Het wedstrijdcommentaar wordt dit jaar verzorgd door Jannes Mulder.

Hoewel de “7 van Santpoort” een prestatieloop is (dus geen officiële wedstrijd), zijn er natuurlijk wel bekers voor de snelste man en snelste vrouw. Daarnaast zijn er ook bekers voor de snelste man en vrouw uit Santpoort. Ook aantrekkelijk is dat er premies van € 35 klaarliggen voor de dame en heer die de eerste ronde van de 7 van Santpoort het snelst afleggen. Ze krijgen dit bedrag echter alleen uitgekeerd als zij de volledige 7 km ook daadwerkelijk uitlopen.

De 7 van Santpoort start om 18.00 uur en is stipt om 18.50 uur afgelopen, zodat het parcours tijdig vrij kan worden gegeven voor het volgend evenement. Omdat het parcours ruimte biedt aan zo’n 400 volwassen, adviseren wij niet te lang te wachten met inschrijven. De digitale inschrijving is geopend tot dinsdag 1 augustus 12:00 uur. Alleen als het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt, kan er op de dag zelf vanaf 16.30 uur nog worden ingeschreven. Het wedstrijdsecretariaat is – net als voorgaande jaren – ingetrokken bij Dorpshuis ’t Terras. Deelnemers die al zijn ingeschreven, kunnen vanaf dat moment daar ook hun startnummers ophalen.

Jouw eigen naam op het startnummer? Schrijf je dan tot zaterdag 22 juli in.

Meld je aan via ons inschrijfformulier tot 1 augustus 12:00.

(Deelname: 7,- contant en gepast betalen)

Oproep aan het publiek: Mocht het warm zijn, gebruik dan geen gulzige tuinslang om de lopers af te koelen. Een nat wegdek is immers een bron van valpartijen voor de wielrenners die daarna het parcours op gaan.

Sponsoren: Gall & Gall van Setten, Zomerpret Velsen, Racetimer Totaltiming en Korf Catering.

 

Meer

Tijd

(Woensdag) 18:00 - 19:00(GMT+02:00)

Locatie

Molenveltlaan/Wulverderlaan