Verloting “Vrienden van Jacob arrangement” onder leden

Op zaterdagmiddag 8 augustus zal Bas Kuntz, voorzitter van de Harddraverij Vereniging Santpoort, een prachtige prijs verloten die door Landgoed Duin en Kruidberg beschikbaar is gesteld. Het gaat om het “Door de Weekse Vrienden van Jacob arrangement” voor twee personen! Alle leden van de vereniging, dus ook zij die recent of tijdens het Dorpsfeest Santpoort lid worden, dingen mee naar deze superprijs.

In het kader van ledenwerving komt de Harddraverij Vereniging dit jaar met een mooi gebaar naar haar leden. In samenwerking met Landgoed Duin- en Kruidberg wordt op de laatste zaterdag van het Dorpsfeest Santpoort een prachtige prijs verloot onder alle leden. Tijdens de prijsuitreiking van het Buikschuiven op zaterdag 8 augustus, na de klok van 16.00 uur, zal Bas Kuntz, voorzitter van de Harddraverij Vereniging, uit het actuele ledenbestand een winnaar trekken die met zijn of haar partner van het “Vrienden van Jacob arrangement” mag gaan genieten. Leden die gedurende de week lid worden, dingen ook mee naar deze superprijs. Naast deze hoofdprijs, ter waarde van een kleine 500 euro, biedt Landgoed Duin en Kruidberg nog twee Giftvouchers aan voor een DenK High Tea. Ook deze twee vouchers worden dan verloot.

Na ontvangst met een mooi glas Prosecco geniet de winnaar met zijn partner van een tongstrelend viergangendiner met bijpassend wijnarrangement in, het met een Michelinster bekroon- de, Restaurant de Vrienden van Jacob. Daarna hoeven zij niet meer naar huis te rijden, maar kunnen wegdromen in één van de schitterende landhuiskamers. Op de hotelkamer ligt tevens een cadeautje. En de volgende morgen kunnen de winnaars gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet in Brasserie DenK. Alvast nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de website.

Mocht u overwegen lid te worden van de Harddraverij Vereniging (15 euro per jaar), dan is dit natuurlijk hèt moment om dat te doen. Door u via deze link aan te melden, maakt u het mogelijk dat we niet alleen dit jaar heel leuke evenementen kunnen organiseren, maar ook de komende 250 jaar hiermee doorgaan. Bovendien kunt u in de ledenvergadering uw mening over het reilen en zeilen binnen de vereniging kenbaar maken (doorgaans ook zeer gezellig).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *