Start kaartverkoop Bierproeverij Santpoort 2017

UPDATE 3 juli 2017: “Met nog 3,5 week te gaan tot de Bierproeverij, zijn er nog slechts 75 kaarten beschikbaar. Dit houdt in dat het evenement binnen enkele dagen uitverkocht zal zijn.
Deze jubileum editie belooft weer spectaculair te worden met extra speciale bieren en een exclusief jubileumglas.
Sla dus snel uw kaarten in voordat het te laat is!”

 

29 juli 2017 om 16.00 barst het feest weer los, inmiddels voor de 5de keer; Bierproeverij Santpoort.

Dit jaar zullen meer brouwers aanwezig zijn dan vorig jaar, dit garandeert een mooie collectie bieren (40+) om te proeven. De laatste druppel zal om 20.00 uit de tapkraan vloeien. Minimale leeftijd voor het evenement is 18 jaar. We controleren hierop bij de entree.

Kosten
€ 15,- per persoon.
Wat krijgt u hiervoor? Een speciaal lustrum editie glas, het programmaboekje, 4 (i.p.v. 3) consumptiemunten, enkele hapjes gedurende de proeverij en veel gezelligheid. Servicekosten voor het verkrijgen van het ticket zijn inbegrepen.

Tickets/inschrijven
Ondanks dat het evenement ruimte biedt aan 750 mensen, houd er rekening mee dat het evenement snel uitverkocht kan zijn.

Het verkrijgen van de kaarten verloopt dit jaar op een andere manier, KLIK HIER om naar de pagina te gaan waar u de tickets kan aanschaffen en gelijk betalen! Vervolgens kunt u de tickets downloaden en printen (of tonen op uw telefoon bij binnenkomst – dat is beter voor het milieu).

Let op: indien u geen kaart meer kunt bestellen, stuur dan een mail naar bierproeverij@dorpsfeest-santpoort.nl voor een plaats op de reservelijst.

Sponsoring
Voor bedrijven hebben wij dit jaar een interessante aanbieding om dit prachtige evenement te sponsoren (en het felbegeerde sponsorpakket te ontvangen). Neem contact met ons op via bierproeverij@dorpsfeest-santpoort.nl voor alle mogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *