Alles over het Footgolf op zondag 30 juli 2017

De doelstelling van dit evenement is een gezellig dagje een aantal holes in je eigen dorp Santpoort lopen met een team van 10 man. Je kan onderling een kleine competitie spelen en iedereen doet mee aan de totale competitie. Er zijn geen teamprijzen maar individuele prijzen. Beste dame 1,2 en 3 en beste man 1,2 en 3. Let op! Er zijn geen prijzen beschikbaar voor beste verklede team en iedereen is vrij om te bepalen wat je aan doet. Het is wel wenselijk om herkenbaar te zijn als team, liefst gepaste Footgolf-outfit. Deelname vanaf 18 jaar. 

Inschrijving
De inschrijving is donderdag 6 juli om 20 uur via enricodoes@hotmail.com. Binnen enkele seconden zal het vol zitten. Vorig jaar was het 8 seconden en vrees dat het record verbroken wordt vanwege de enorme belangstelling. Maximaal kunnen 20 teams deelnemen van 10 personen. De criteria zijn: 1. snelheid van inschrijving, 2. meeste leden per team, 3. Santpoorters hebben voorrang. De Marshall/aanspreekpunt van het team moet dus naam, lidnummer en adressen deelnemers vermelden. Onvolledige aanmeldingen vallen automatisch af. Iedereen krijgt uiterlijk maandag 10 juli bericht omdat er eerst een controle plaats vindt.

Kosten
De kosten voor deelname per team is € 25,00. Dit kan contant worden afgerekend bij ondergetekende op de dag zelf.
De winnaars van vorig jaar zijn automatisch geplaatst. Het team met Amber Dickman en Steef van Wees zijn dus verzekerd van deelname als ze mee doen. Daarnaast zijn er altijd minimaal 3 damesteams en ik kom zelf met een eigen team. In het uiterste geval kunnen teams ook samengevoegd worden om zo min mogelijk deelnemers teleur te stellen.
Op verzoek van velen gaat de route weer door heel Santpoort met nieuwe uitdagingen. Je moet dit keer je fiets, bal én handdoek meenemen!! Gegarandeerd natte voeten.

Nieuw!
Verzamelen 10.15 uur bij de Wildeman en start 10.30 -10.45 uur. Dit jaar de mogelijkheid om ook eerst een klein ontbijtje te nemen bij de Wildeman rond 9.00 uur. Je moet dit van te voren ook aangeven bij de inschrijving of je wel of niet gebruik hier van wil maken. Kosten  € 7,50 pp. Je krijgt een broodje, fruit, jus en krentenbol. Uiteraard ben je vrij om andere drankjes te bestellen.

De prijsuitreiking is om 17.00 uur bij Café Bartje. Voor iedereen het eindpunt en geen bonus ronde dit jaar. Let op! Niet op tijd klaar (bijna onmogelijk) betekent uitsluiting totaalscore.

Waar liggen de holes?
Dit jaar 17 holes en drie pauzes. De route op nummer is als volg: PAUZE, 1. de Wildeman, 2. Zandhaas, 3.Naaldkerk, 4 en 5 Burgermeerster Rijkenspark (pierebadje, natte voeten!!), PAUZE, 6. de Hoeve, 7.8.9.PAUZE 10.11 Duin en Kruidberg, 12.13.14 en 15 Skatebaan/Bickerlaan, 16 en 17 Crijnesstraat/J.M. van Nassaulaan.

We hopen dat alles duidelijk is en zie de inschrijving graag tegemoet op 6 juli 20 uur. Vermeld: naam Team, namen deelnemers, lidnummer van de Harddraverij Vereniging, adres en of je wel of niet gebruik wilt maken van ontbijt. Bij Duin en Kruidberg is ook de mogelijkheid om te lunchen bij dezelfde stek als vorig jaar. 

Een biertje voor onderweg is toegestaan maar ruim netjes je afval op. Vorig jaar zijn we helaas overal troep tegen gekomen. We hebben toestemming om op de mooiste locatie van Nederland te komen en dan is het spijtig dat sommigen plastic glazen gewoon in bosjes of elders grasveld bij DenK deponeren. Er zijn genoeg vuilnisbakken. Wanneer dit wordt gecontacteerd dan is deelname in toekomst voortaan uitgesloten voor dat team. Wijs elkaar op je verantwoordelijkheden.

Enrico Does, enricodoes@hotmail.com

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *