Nu inschrijven voor Toertocht Oldtimer Bromfietsen

Op vrijdag 7 augustus 2015 organiseert Vriendengroep Zweefzadel wederom een toertocht voor oldtimer bromfietsen. Vertrek is vanaf 10.30 uur (verzamelen vanaf 09.00 uur) vanaf het Burg. Weertsplantsoen.

Michael Demmers, John Joosten en Derek ter Berg vormen het bestuur van Vriendengroep Zweefzadel en zij zorgen er met z’n drieën voor dat er elk jaar een mooie toertocht kan worden gereden tijdens het Dorpsfeest Santpoort.

Elk jaar schrijven er ruim honderd oldtimer bromfietsen in om de toertocht te rijden. De lengte van de rit is circa 30-40 kilometer. Om alle deelnemers veilig de goede kant op te sturen en op route te houden, rijden er tien begeleiders mee.

Natuurlijk is het rijden zelf de belangrijkste reden om deel te nemen. Maar als blijk van waardering krijgen alle deelnemers aan het eind van de rit een leuke herinnering uitgedeeld.

Verder is er een aantal “schoonheidsprijzen” te verdienen die in de vorm van bekers worden uitgereikt. De schoonheidsprijs hoeft niet te betekenen dat de bromfiets glimt, het kan ook zijn dat hij juist roestig is omdat deze nog origineel is.

Deelname is gratis. Inschrijven kan nu al via:
http://www.zweefzadel.nl/Evenementen/InschrijvenSantpoort/

Als u zich van te voren inschrijft, bent u zeker van een lunchpakket en een herinnering.

 

Voor aanvullende vragen:

Michael Demmers, info@zweefzadel.nl of 06-42527705

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *