Nieuw! Santkamp

Op vrijdag 7 augustus 2015 krijgt de dag van de traditionele Jaarmarkt in het Dorpsfeest Santpoort er een nieuw evenement bij: Santkamp! Van 15.00 tot 17.00 uur zal op de Weyman Weide dit nieuwe spel kinderen en ouders samenbrengen. Samenwerking, helpen en aanmoedigen staan daarbij centraal.

Het bestuur van de Harddraverij Vereniging werd aan het begin van dit jaar benaderd door Miranda Schoorl. Zij ziet in haar dagelijks werk (8 jaar werkzaam in het basisonderwijs) dat het niet vanzelfsprekend is dat ouders en kinderen makkelijk met elkaar communiceren en goed kunnen samenwerken. Om die samenwerking te stimuleren bedacht ze een nieuw evenement voor het Dorpsfeest Santpoort: Santkamp!

Dit spel is bedoeld om de samenwerking tussen ouder en kind te stimuleren. Ze moeten namelijk als duo een parcours met hindernissen afleggen, terwijl in de naastgelegen baan een ander ouder/kind-duo ook voor de winst gaat.

Denk daarbij aan onderdelen als kruiwagen lopen, toren van blikken bouwen, aan elkaar gekoppeld hindernis springen, kind op de rug bij ouder, met twee planken naar de overkant, pont-trekken en samen door een hoepel. Wie van alle duo’s uiteindelijk de snelste tijd neer weet te zetten wint deze eerste editie van Santkamp. Voor de deelnemers zijn er leuke prijsjes te winnen, want naast fraaie bekers vallen er ook vrijkaartjes voor de kermis te verdienen!

Het evenement is bedoeld voor (stief)ouders met kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Er kunnen maximaal 60 duo’s deelnemen. Vooraf inschrijven kan via de website www.dorpsfeest-santpoort.nl. Leden hebben voorrang.

Prijs deelname: €1,00 per duo.

Meer informatie: Miranda Schoorl: mirandaschoorl@gmail.com

Direct inschrijven via het inschrijfformulier.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *