Inschrijvingen gaan snel van de Bierproeverij & Tentquiz

Bierproeverij
Over minder dan een maand is het alweer zo ver, de derde editie van de Bierproeverij. De voorbereidingen zijn al ruimschoots gevorderd, zo zijn de glazen alweer besteld en wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de bierlijst voor dit jaar. We hebben weer de nodige pareltjes ontdekt die wij graag met u willen delen.

De bezoekers weten het inschrijfformulier ook al goed te vinden, binnen 2 weken zijn meer dan de helft van de beschikbare plaatsen al vergeven. Schrijf u dus snel in!

Tentquiz
Wat een enthousiaste reacties ontvingen wij na de eerste editie! Hugo, Martin, Gijs, Ruben en Jasper voelden zich direct verplicht om er dit jaar weer een leerzaam feest van te maken 😉

Vorig jaar kwamen de inschrijvingen wat langzaam op gang, maar momenteel zitten we al op 30 teams die zich ingeschreven hebben. Dit houdt in dat er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is; Wilt u zeker zijn van een plaats, vul dan snel het formulier in.

PS: mocht u een mogelijkheid zien om leuke prijzen te sponsoren voor de Tentquiz, neemt u dan even contact met de organisatie op: tentquiz@dorpsfeest-santpoort.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *