Inschrijven voor Bierproeverij en Tentquiz

,

Zaterdag 29 Juni gaat de verkoop voor zowel de Bierproeverij als TentQuiz van start.

De verkoop voor de bierproeverij start om 12:00 uur via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/BP2024

De verkoop van de Tentquiz start om 13:00 uur via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/TQ2024

Vanwege het lustrum bestaat de Bierproeverij dit jaar uit 2 shifts; van 12.30-16.00 uur is er een middag shift en van 17.30-21.00 uur is er de avond shift.

  1. Bespreek vooraf met vrienden en familie naar welke shift u wil gaan, kaarten kunnen niet door de organisatie worden geruild
  2. Elk lid van de Harddraverij Vereniging Santpoort heeft een ledenbrief ontvangen met een unieke code voor beide evenementen. Zoek de brief met de codes tijdig op en hou deze tijdens de registratie bij de hand.
  3. De 2 shifts voor de bierproeverij zijn ingevoerd om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om deel te kunnen nemen aan de bierproeverij!

De Bierproeverij zal dit jaar overgaan op nieuwe munten, neem dus de oude munten mee! Dit de laatste kans om ze gebruiken (na 9 jaar trouwe dienst). Mocht u na afloop nog ongebruikte oude munten hebben, kunnen deze bij de kassa worden omgewisseld voor nieuwe munten. Tijdens deze editie zullen zowel de oude als nieuwe munten worden geaccepteerd.

Uiteraard zijn er verschillende ideeën om de Bierproeverij extra speciaal te maken. Hiervoor zoeken wij nog 2 enthousiaste vrijwilligers in de leeftijdscategorie 18-23 jaar om de gasten te voorzien van een blijvende herinnering. Uiteraard worden jullie goed verzorgd door de organisatie. Aanmelden als vrijwilliger kan via: bierproeverij@dorpsfeest-santpoort.nl