Inloophuis Kennemerland haalt 2140 euro op!

Eline Wielinga en Manon Boom (coördinatoren Inloophuis Kennemerland) laten het bestuur van de Harddraverij Vereniging weten dat ze heel blij waren, dat ze de gelegenheid hebben gekregen om tijdens het Dorpsfeest Santpoort 2016 aandacht te vragen voor het voor het werk dat het Inloophuis voor kankerpatiënten in Kennemerland doet.

Zo werd er niet alleen gecollecteerd tijdens het Buikschuiven en Kwalleballen, maar werd er ook geld bijeen gehaald op de Jaarmarkt met allerlei mooie prijzen die de winkeliers voor de loterij beschikbaar hebben gesteld. De dames schrijven ons: “Tot onze grote vreugde hebben we ook nog een aanzienlijk bedrag opgehaald tijdens de spetterende festiviteiten. € 2140,- werd er gedoneerd!! Een bedrag dat we echt heel goed kunnen gebruiken!”

Via deze weg danken we alle dorpelingen die een donatie hebben gedaan. Het is aan jullie te danken dat de medewerkers van het Inloophuis het ondersteuningswerk weer een periode kunnen voortzetten voor kankerpatiënten die in een moeilijke fase van hun leven verkeren.

Meer informatie of alsnog doneren? www.inloophuiskennemerland.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *