Extra grote Jackpot in Santpoort – in Nootdorp niet uitgekeerd!

,

[vc_row bg_color=”#ffffff” bg_style=”stretch” video_bg_overlay=”none” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” padding_top=”10px” padding_bottom=”10px” padding_left=”10px” padding_right=”10px”][vc_column width=”1/1″ style=”default” bg_color=”#ffffff” bg_style=”stretch” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” padding_top=”10px” padding_bottom=”10px” padding_left=”10px” padding_right=”10px”][vc_column_text]De Kortebaan in Santpoort krijgt een mooi cadeautje van Nootdorp, want daar werd op 5 augustus de Trio Jackpot niet uitgekeerd. Dat betekent dat er 4.517,50 euro aan de Jackpot van Santpoort wordt toegevoegd. Omdat we in Santpoort normaal gesproken al een Jackpot omzet realiseren van ruim 6.000 euro, zou deze pot wel eens boven de 12.500 euro omzet kunnen gaan oplopen!

Het komt zelden voor dat deze Jackpot op een kortebaan niet wordt uitgekeerd. Maar omdat deze in Nootdorp niet is gevallen, gaat dat bedrag mee naar de volgende Kortebaan (Santpoort). Gokkers in Santpoort hebben daarmee een grotere kans op een hoge uitkering. Erg lucratief dus voor de wedder.

Vernieuwde Winscore
Om het gokken via de vernieuwde Winscore bovendien extra aantrekkelijk te maken, wordt voor de eerste omloop een bedrag van 4.000 euro wordt gegarandeerd. Voorgaande jaren was de Winscore omzet na de eerste omloop zo rond de 3.000 euro. Dus ook hier krijgt de gokker een extra impuls om de vernieuwde Winscore te spelen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *