Steppenrace

01aug18:3020:15Steppenrace

Evenementen details

Maandagavond, Steppenrace-avond! Vanaf 18.00 uur zal de Hoofdstraat volstromen om de teams, verkleed en wel, aan het werk te zien! Het thema “De Boer Op” zal voldoende creativiteit opwekken voor de meest uiteenlopende verkleedpartijen. Er zijn weer leuke premies te verdienen!

De Steppenrace is een Autopedrace voor deelnemers vanaf 15 jaar. Teams van vier personen leggen individueel een parcours met hindernissen af op een flinke eenpersoons autoped. Daarbij nemen ze het op tegen een tweede team in de naastgelegen baan. Elk jaar tovert het Hekkenteam weer een creatief parcours uit de hoge hekkenhoed.

Net als de voorgaande edities komen dames- en herenteams in een aparte klasse uit. Bij gemengde teams zal de meerderheid aan geslacht bepalen in welke categorie het team uitkomt. Twee heren en twee dames worden ingedeeld bij de heren. De start valt om 18.30 uur, maar de deelnemers moeten zich om 18.00 uur melden.

Wie wil deelnemen, kan het inschrijfformulier vinden op website www.dorpsfeest-santpoort.nl. Schrijf op tijd in, want er kunnen maximaal 20 teams meedoen. De inschrijving sluit op 31 juli om 20.00 uur. Deelname gratis.

Sponsoren: Van Waalwijk van Doorn, Lengerique, Sportconnection, Step & Ko, City Sport & Fashion.

Meer

Tijd

(Maandag) 18:30 - 20:15

Locatie

Hoofdstraat