Steppenrace

maa31jul19:30maa21:15Steppenrace19:30 - 21:15(GMT+02:00)

Evenementen details

Maandagavond, Steppenrace-avond! Vanaf 18.00 uur zal de Hoofdstraat volstromen om de teams, verkleed en wel, aan het werk te zien! Het thema “Blik voor elkaar” zal voldoende creativiteit opwekken voor verrassende verkleedpartijen. Er zijn weer leuke premies te verdienen!

De Steppenrace is een Autopedrace voor deelnemers vanaf 15 jaar. Teams van vier personen leggen individueel een parcours met hindernissen af op een flinke eenpersoons autoped. Daarbij nemen ze het op tegen een tweede team in de naastgelegen baan. Elk jaar tovert het Hekkenteam weer een creatief parcours uit de hoge hekkenhoed.

Net als de voorgaande edities komen dames- en herenteams in een aparte klasse uit. Bij gemengde teams zal de meerderheid aan geslacht bepalen in welke categorie het team uitkomt. Twee heren en twee dames worden ingedeeld bij de heren.

Sfeermaker en meesterspeaker Jan van der Meulen kan er dit jaar helaas niet bij zijn, net als zijn rechterhand Renée Faber van SportConnection. Zij hebben op dat moment een andere beroepsmatige opdracht die zij niet kunnen laten lopen. Toch zal er voor het publiek genoeg te zien en te horen zijn rondom het parcours.

De start valt om 18.30 uur, maar de deelnemers moeten zich om 18.00 uur melden.

Inschrijfformulier Steppenrace 2023. De inschrijving sluit op 30 juli om 20.00 uur. Deelname gratis.

Sponsoren: Van Waalwijk van Doorn, Lengerique, City Sport &Fashion. 

 

Meer

Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:15(GMT+02:00)

Locatie

Hoofdstraat