Verrassing bij Jubileumeditie Sterkste van Santpoort

De organisatie van de Sterkste van Santpoort komt dit jaar met een verrassing! Zij hebben de Fries Wout Zijlstra bereid gevonden om op zaterdag 1 augustus 2015 naar de Weyman Weide te komen. Zijlstra was niet alleen de sterkste van Friesland en heel Nederland. Bij de wedstrijd om de Sterkste man van de Wereld werd hij derde!

De mannen van het “schaduwbestuur” die dit evenement alweer voor het vijfde jaar uit de grond trekken (Koen Nijssen, Rens Hagen, Jon Deudekom en Gijs Ooms) willen met de komst van Wout Zijlstra een gebaar maken naar het trouwe publiek en deelnemers. Zijlstra zal hier en daar een demonstratie geven van zijn huidige “power” en zo nu en dan de microfoon ter hand nemen om de deelnemers aan te moedigen of tips te geven. Hij ondersteunt daarmee het werk van de speakers Jan van der Meulen en Juriaan van Beelen.

Er is bewust voor de goedlachse Zijlstra gekozen, omdat het bij de Sterkste van Santpoort vooral ook om de “fun” gaat. Hoewel de deelnemers altijd fanatiek strijden, is het zeker niet de bedoeling dat de deelnemers elkaar te serieus nemen. Het toernooi moet vooral leuk zijn voor deelnemers én publiek.

De komst van Wout Zijlstra is mede mogelijk gemaakt door een aantal trouwe sponsoren (Stapper Sierbestrating, Boot Schilderwerken, Derkx & Davidson B.V., Sportcentrum Santpoort, Konstruktiebedrijf Hercules, Automobielbedrijf Ruud Koks, Van Schagen Santpoort, R. van Ravesteijn Timmerwerken, Duineveld Transport, Tot Ziens Promotions en natuurlijk Action Planet die dit jaar weer de hoofdprijzen verzorgt voor de sterkte man en sterkste vrouw van Santpoort in de vorm van een Powerboat Experience op de Noordzee.

Mede door de komst van Wout Zijlstra rekent de organisatie dit jaar op een verhoogd aantal vrouwen die meedoen. Of laten jullie de Sterkste Vrouw van Santpoort (Marleen de Kroon) dit jaar voor de 5e keer op-een-rij winnen? Bij de mannen gaat Thomas Wouterse voor een hattrick en hij ziet ook graag nieuwe en sterke tegenstanders in de ring verschijnen. Om het extra spannend te maken is het parcours dit jaar wederom vernieuwd.

Bezoekers worden zeker aangeraden om op tijd te komen, want deze jubileumeditie belooft vanaf het begin af aan een sterk spektakel te worden!

Het toernooi vangt zaterdag 1 augustus om 12.00 uur aan en duurt tot 15.00 uur.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

En op de dag zelf tussen 11.00 en 12.00 uur.

Voor meer informatie over deelname: sterkstevansantpoort@gmail.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *