Run, run, run! Inschrijven voor 7 van Santpoort

,

Op woensdag 2 augustus vindt tijdens het Dorpsfeest Santpoort de zeventiende ‘7 van Santpoort’ plaats. Een hardloopspektakel voor jong en oud. Bestaande uit de Jeugdloop: een 1 km loop voor jeugd tot en met 12 jaar (of groep 8). En de 7 van Santpoort: een 7 km lange recreatieloop voor 13 jaar en ouder. De Jeugdloop start om 17.30 en de 7 van Santpoort om 18:00.

Schrijf je nu in want dan krijg je jouw naam op je eigen startnummer. Dat is een primeur voor dit jaar! Deze actie loopt tot en met zaterdag 22 juli. Wacht niet te lang, want er is een limiet van 400 volwassenen en 250 kinderen. Goed nieuws voor de kids, want de Jeugdloop is dit jaar gratis! Met dank aan de Stichting Welzijn en de Zomerpret-subsidie. De volwassenen betalen 7 euro.

Hoewel het om een recreatieloop gaat, ligt er voor de snelheidsduivels een mooi premie klaar. De dame en heer die als snelste het eerste rondje afleggen en daarna de 7 van Santpoort volbrengen, ontvangen beiden een premie van € 35,-. Tevens zijn er per rubriek bekers voor de deelnemers die als eerste over de streep komen én voor de snelste Santpoortse en Santpoorter. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een mooie herinnering.

Inschrijven kan tot dinsdag 1 augustus 12:00.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *