Nieuw! “FeestMate” voor Dorpfeest Santpoort

[vc_row bg_color=”#ffffff” bg_style=”stretch” video_bg_overlay=”none” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” padding_top=”10px” padding_bottom=”10px” padding_left=”10px” padding_right=”10px”][vc_column width=”1/1″ style=”default” bg_color=”#ffffff” bg_style=”stretch” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” padding_top=”10px” padding_bottom=”10px” padding_left=”10px” padding_right=”10px”][vc_column_text]In Santpoort zijn de voorbereidingen voor het Dorpsfeest Santpoort, dat van 2 tot en met 9 augustus wordt gehouden, in volle gang. Nieuw is een spontaan initiatief vanuit het dorp met als doel een maatje te vinden om aan evenementen deel te nemen, of in de avonduren gezellig mee op stap te gaan. Het nieuwe initiatief heet “FeestMate” en kent naast een facebookpagina ook een fysieke uitvoering. Op zondagmiddag 29 juni van 14.00 tot 17.00 uur kan iedereen in Café Brasserie De Wildeman terecht voor de eerste “FeestMate” bijeenkomst.

Initiatiefneemster Liz Siegers vertelt: “Ik ken veel mensen die graag de feestweek in willen, maar tegen een drempel oplopen, omdat ze geen maatje hebben met wie ze kunnen afspreken. Denk daarbij niet alleen aan de avonden, maar ook aan de evenementen die overdag en ’s avonds worden georganiseerd.”
Siegers benadrukt dat FeestMate niet alleen is bedoeld voor vrijgezellen: “Stel dat je partner niet van klaverjassen, schaken, handboogschieten, bierproeven of steenwerpen houdt, dan kom je ook op 29 juni of plaats je een berichtje op de FeestMate Facebookpagina. Zo zal je er achter komen dat er meer mensen zijn die voor dat event een maatje zoeken.”
Op zondagmiddag 29 juni gaan de deuren van De Wildeman om 13.45 uur open (toegang gratis). Mensen die een FeestMate zoeken, zullen dan door het programma van het Dorpsfeest worden geleid met een overzicht van het dagprogramma, maar ook met een overzicht van de bandjes die ’s avonds op de diverse podia spelen. Bezoekers kunnen ter plaatse aangeven dat ze bij een bepaald event één of meerdere maatjes zoeken. Onder het genot van een drankje kan men zo ook op een leuke manier kennis maken en alvast afspraken maken.
Siegers: “De dag zal voor mij al geslaagd zijn als er ook daadwerkelijk agenda’s worden getrokken en telefoonnummers worden gedeeld. Het is toch geweldig dat er in Santpoort zoveel leuke dingen worden georganiseerd? Als ik mijn steentje kan bijdragen om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten genieten, is mijn dag al weer helemaal goed. Dus, alleen de feestweek in? Ik dacht het niet!”

Meer informatie
Kijk op Facebook of stuur een berichtje naar FeestMate@gmail.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *