Leukste Familie-kermis van de randstad

De Harddraverij Vereniging is er trots op dat alle evenementen gratis toegankelijk zijn. Dit komt, naast de sponsorgelden, grotendeels door de pacht van onze kermisexploitanten. Wellicht goed om te weten: De kermis heeft twee entrees: één via het winkelgedeelte van de Hoofdstraat én één naast Tankstation Trovato.

Naast de bekende kramen van Poffertjes, Nougat, Churros, Snacks, Oliebollen, Kamelenrace, Eendjesspel, Suikerspin, Bussensport, Touwtje Trek, Schietsalon, Skeeball, Autoscooter, Beach-Jumper, Apollo Jackpot, Lucky Crane, Draaimolen en Mini Cars, zijn er dit jaar ook nog eens de Jumbo, Walking Street, Break Dance, Pusher, Fire Ball, Pink Date, Wipp en de Rupsbaan. Andere publiekstrekkers zijn de gigantische zweeftoren Europa Flyer en Gravitron. Dat wordt dus weer genieten voor de echte kermisgangers!

De kermis is open van zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus, van 14.00-01.00 uur. Tijdens de jaarmarkt op vrijdag gaat zij reeds om 10.00 uur open en op de laatste zaterdag sluit de kermis om 24.00 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *