LET OP! Niet parkeren tijdens het dorpsfeest

Dankzij de fantastische medewerking van de dorpsbewoners aan de verschillende parcoursen vormen ‘in-de-weg-staande-auto’s’ nauwelijks een probleem. Toch vragen we speciale aandacht voor de volgende evenementen:

Maandag 31 juli, Straatvoetbal
Parkeervakken bij de flat en parkeerplaats Burg. Weertsplantsoen autovrij houden vanaf ’s ochtends 06.00 uur.

Dinsdag 1 augustus, Ringsteken
Het parcours Hoofdstraat, Anemonenstraat, Narcissenstraat en Terrasweg vanaf 8.00 uur autovrij houden.

Woensdag 2 augustus, 7 van Santpoort en Wielerronde.
Let op! Parcours aan de Molenveltlaan, Dinkgrevelaan, Middenduinerweg, Burg. Enschedélaan en Schipbroekenweg vanaf 14.00 uur vrijhouden in verband met het plaatsen van dranghekken. Het programma op het wielerparcours start al om 17.30 uur!

Donderdag 3 augustus, Kortebaandraverij
Hoofdstraat, het plantsoen bij de Overbildtweg (tentopbouw) en het rennerskwartier bij de Paramaribostraat tijdig vrijhouden. Bovendien is het startvak langer dan voorgaande jaren, dus zorg dat ook aan het begin van de Hoofdstraat geen auto’s geparkeerd staan.

Vrijdag 4 augustus, Jaarmarkt
In de Hoofdstraat, Terrasweg (tot aan Vijfsprong) en Burg. Weertsplantsoen worden vanaf 04.00 uur in de ochtend kramen geplaatst. Graag extra aandacht voor het stukje Terrasweg naar de vijfsprong. Dat deel zorgt dikwijls voor oponthoud bij de opbouw doordat mensen die vorige avond de auto hebben laten staan.

Graag de straten waar de Kinder-vrijmarkt wordt gehouden autovrij maken: Vijfsprong, stukje Burg. Enschedélaan, Frans Netscherlaan tot Wulverderlaan, Terrasweg tussen vijfsprong en Berglaan, Schipbroekenweg en op het Burg. Weertsplantsoen (kinder-vrijmarkt alleen op de stoep aan de kant van de even flatnummers) tot aansluiting Weekmarkt. Let op! Aan de graskant van het Burg. Weertsplantsoen, tussen Schipbroekenweg en Hagelingerweg,
zal deze dag een parkeerverbod gelden ivm doorstroming op de rijbaan.

Moet je die vrijdag nog met de auto weg, dan is het verstandig om hem van tevoren van de vrijmarkt weg te halen. Anders kom je er later – vanwege de drukte – niet meer uit. Tijdens de Jaarmarkt en Vrijmarkt mag je de auto parkeren op de groenstrook aan de Wulverderlaan, tussen Velserhooft en de Bickerlaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *