Jaap Lootsma onverwachts overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat onze grote vriend en oud-bestuurslid Jaap Lootsma onverwachts is overleden. Jaap was 26 jaar (van 1972 tot 1998) bestuurslid en penningmeester van de Harddraverij Vereniging en onder andere contactpersoon voor de kermisexploitanten. De vereniging is hem en zijn vrouw Tilly veel dank verschuldigd. Niet alleen voor Jaap’s penningmeesterschap, maar ook vanwege de creativiteit die- en het netwerk dat Jaap had bij het naar Santpoort halen van grote (paarden)evenementen. Jaap trok er vaak met mede bestuurder Theo van Veen en/of vriend Nico Van der Zwet Slotenmaker op uit om nieuwe evenementen te scouten voor het Dorpsfeest Santpoort.

Wij zullen hem herinneren als een man met ontzettend veel humor en een levensgenieter. Ruwe bolster, blanke pit was zeker op hem van toepassing.

Wij wensen zijn kinderen Yvonne en Annemarie veel sterkte. De crematie zal plaatsvinden op vrijdag 7 juli 2017 in Uitvaartcentrum en Crematorium Sneek, Harinxmalaan 1, Sneek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jaap Lootsma zittend geheel links op de foto van het toenmalige bestuur met partners tijdens een bestuursuitje naar de Batavia-werf in Lelystad.


Bestuur Harddraverijvereniging Santpoort e.o. circa 1977. V.l.n.r: Theo van Veen, Manus Masteling, John Meulenkamp (secretaris), Paul Scholz (voorzitter), Jaap Lootsma (penningmeester), Jan van Baarsel en Gerrit

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *