Inschrijven Footgolf Santpoort 2022

,

Op zaterdag (inderdaad zaterdag en niet op zondag!) 30 juli 2022 wordt de 7e editie gehouden van het Footgolf-toernooi tijdens Dorpsfeest Santpoort. De start en verzamelen van de teams is vanaf 11.00 uur de Weymanweide. Teams die willen inschrijven kunnen dat doen vanaf donderdag 7 juli om 20.00 uur stipt. De Teamcaptains kunnen alleen vanaf dat moment een email sturen naar enricodoes@hotmail.com. Kosten deelname bedragen € 25,00 per team.

Vermeld bij inschrijving:

  1. Naam van het team;
  2. Naam en telefoonnummer van de teamcaptain;
  3. Namen en leeftijden deelnemers (max 10 per team en vanaf 18 jaar) met van iedereen lidnummer Harddraverij Vereniging. Heb je 16 man? Dan geef je twee teams op. 
  4. Geef aan of je team wil helpen met het aanleggen van de holes op donderdag 28 juli 19 uur en/of dichtgooien op zondag 31 juli. Teams die zich daar voor aanmelden krijgen voorrang bij de inschrijving.

Terug van weggeweest is de locatie Duin en Kruidberg. Daar komen weer spectaculaire holes. Villa Westend vervalt als locatie, zodat er minder reistijden zijn. Er worden 30 holes aangelegd. Bij vertrek ontvangen de teamcaptains een lijst waar zijn team moeten starten. Het maakt niet uit hoeveel holes je loopt (standaard is 20). Maar om lange wachttijden te voorkomen, is het belangrijk dat de teams de holes op nummer volgorde lopen.

Meer bijzonderheden volgen later in het Officiële Programma van het Dorpsfeest Santpoort.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *