Inschrijven 7 van Santpoort uiterlijk 22 juli

,

Woensdag 2 augustus wordt er weer rondom de Naaldkerk van Santpoort gelopen. Wie mee wil doen met het event van Dorpsfeest Santpoort, wordt geadviseerd om uiterlijk 22 juli in te schrijven.

Schrijf je nu in en krijg je naam je startnummer! (mogelijk tot 22 juli)

De “7 van Santpoort” is een prestatieloop waarbij 7 rondjes van 1 km om de Santpoortse Naaldkerk worden gerend (start Molenveltlaan). De 7 van Santpoort start om 18.00 uur en is stipt om 18.50 uur afgelopen, zodat het parcours tijdig vrij kan worden gegeven voor het volgend evenement.

Omdat het parcours ruimte biedt aan zo’n 400 volwassen deelnemers, adviseert de organisatie niet te lang te wachten met inschrijven. Dat kan via www.dorpsfeest-santpoort.nl. De digitale inschrijving is geopend tot dinsdag 1 augustus 12:00 uur. Snelle beslissers die zich uiterlijk zaterdag 22 juli inschrijven, krijgen als beloning hun eigen voornaam op het startnummer geprint. 

Alleen als het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt, kan er op de dag zelf vanaf 16.30 uur nog worden ingeschreven. Het wedstrijdsecretariaat is – net als voorgaande jaren – ingetrokken bij Dorpshuis ’t Terras. Deelnemers die al zijn ingeschreven, kunnen vanaf dat moment daar ook hun startnummers ophalen. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *