Hoofdprijs Kortebaan Santpoort “Manus Masteling Trofee” wordt “Aart Aarts Trofee”

[vc_row bg_color=”#ffffff” bg_style=”stretch” video_bg_overlay=”none” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” padding_top=”10px” padding_bottom=”10px” padding_left=”10px” padding_right=”10px”][vc_column width=”1/1″ style=”default” bg_color=”#ffffff” bg_style=”stretch” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” padding_top=”10px” padding_bottom=”10px” padding_left=”10px” padding_right=”10px”][vc_column_text]De hoofdprijs van de Kortebaan draverij in Santpoort krijgt met ingang van dit jaar een andere naam. Oud bestuurslid Manus Masteling, waar de prijs naar vernoemd werd, drong er bij het bestuur op aan, de naam van deze felbegeerde zilveren trofee voortaan te verbinden aan Aart Aarts. Masteling wil met dit gebaar zijn vriend eren, die aan het eind van 2013 volkomen onverwachts overleed. Aart Aarts was, net als Manus Masteling, een enthousiast en gewaardeerd bestuurslid van de Harddraverij Vereniging. Zowel Astrid Aarts (de vrouw van Aart) als het bestuur van de Harddraverij Vereniging zijn hier stil van en kunnen dit gebaar zeer waarderen.

Aart Aarts heeft dertien jaar zijn ziel en zaligheid aan de organisatie van het Dorpsfeest Santpoort gegeven. Hij heeft een grootse bijdrage geleverd aan alles wat ook maar enigszins met het Dorpsfeest te maken heeft en stond ook altijd paraat voor andere Santpoortse activiteiten. Hij gaf als geen ander inhoud aan de ziel van de Harddraverij Vereniging.

Aart Aarts Fonds
Tevens heeft het bestuur van de Harddraverij Vereniging samen met familie en vrienden op 14 juni jl (de verjaardag van Aart Aarts) het initiatief genomen om het “Aart Aarts Fonds” op te richten. Doel van dit Fonds is een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven, saamhorigheid en welzijn in het dorp Santpoort. Dit is geheel in lijn met het gedachtegoed, passie en drijfveren van Aart. Iedereen die hem in zijn hart meedraagt, krijgt de mogelijkheid om jaarlijks een vrijwillig geldbedrag te storten, als postuum verjaardagscadeau.

Om het Aart Aarts Fonds te beheren, is binnen de vereniging een commissie in het leven geroepen die over de besteding van het geld beslist. De kinderen van Aart (Sharon, Jennifer en Alex) zijn de commissieleden, terwijl zijn vrouw Astrid het voorzitterschap op zich heeft genomen. Iedereen die geld overmaakt kan ideeën aanreiken voor aankopen of acties die met het geld gerealiseerd zouden kunnen worden. De Commissie beslist uiteindelijk waar het geld aan uitgegeven wordt. Denk daarbij vooral aan creatieve en nieuwe zaken, waarvoor momenteel geen geld beschikbaar is en die passen in het gedachtegoed van Aart.

Vriend van Aart
Iedereen die dit initiatief een warm hart toedraagt kan een vrijwillig bedrag storten op het Aart Aarts Fonds NL18RABO0145800237 onder vermelding van “Aart Aarts Fonds”. Iedereen die een bijdrage levert mag zich “Vriend van Aart” noemen. Zij krijgen elk jaar voorafgaand aan 14 juni vanuit de Commissie een overzicht van de uitgaven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *