Concours Hippique Santpoort 2014

,

[vc_row bg_color=”#ffffff” bg_style=”stretch” video_bg_overlay=”none” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” padding_top=”10px” padding_bottom=”10px” padding_left=”10px” padding_right=”10px”][vc_column width=”1/1″ style=”default” bg_color=”#ffffff” bg_style=”stretch” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” padding_top=”10px” padding_bottom=”10px” padding_left=”10px” padding_right=”10px”][vc_column_text]Ook dit jaar tijdens het concours hippique Santpoort bestaat er weer de mogelijkheid om mee te doen met je paard/pony.

Er zullen zowel onderlinge- als officiele dressuur- en springwedstrijden gereden worden.

Het Concours Hippique Santpoort is een wedstrijd voor meerdere disciplines in de ruitersport. Zo wordt er ook dit jaar elk heel uur aangespannen gereden door de Tuigpaarden Promotie West.

Saskia Rutte zal een clinic / demonstratie verzorgen waarin de training van het jonge dressurpaard centraal staat.

Terug van weggeweest is de rubriek “Bestgaand rijpaard” In 2 voorrondes wordt er einde van de ochtend gestreden voor een plek in de finale in de grote ring, die in de middag verreden wordt. 8 deelnemers zullen deelnemen aan de finale. De heer Ron van Eerden zal de jurering en uitleg hiervan op zich nemen. Er wordt beoordeeld op diverse punten, bijvoorbeeld de gangen van het paard, het gedrag onder het zadel, maar ook de combinatie ruiter/paard wordt beoordeeld.
Deelname aan deze rubriek kost Eur 5,00 per combinatie. Opgeven kan door onderstaand formulier in te vullen en het mailen naar feestweek-santpoort@hotmail.com

Ook is de spelrubriek “Speel uw spel” toegevoegd aan het programma.
Tijdens dit onderdeel zullen de deelnemers hun eigen parcours gaan springen binnen 90 seconden. De hoogte van de hindernissen varieert tussen 40 cm en 100 cm. Elke hindernis is een aantal punten waard, afhankelijk van hoogte of moeilijkheidsgraad. Verdere uitleg voor de deelnemers zal nog gegeven worden. Deelname aan deze rubriek kost Eur 5,00 per combinatie en kan via onderstaand inschrijfformulier concours in te vullen en te mailen naar feestweek-santpoort@hotmail.com

De organisatie van de officiële KNHS spring- en dressuurwedstrijd s in handen van RV Xanthus – Spaarnwoude. Voor meer info kan je contact opnemen met Ton Pel 06-46545550 of santpoortch@gmail.com.

Voor de niet officiële dressuur- en springwedstrijden kan je contact opnemen met Annemieke Vink en Bianca Stolwijk via feestweek-santpoort@hotmail.com . Heb je vragen of wil je je opgeven? Neem dan even contact op met de dames A & B. Deelname is Eur 7,50 per rubriek. Je mag maximaal aan twee spring- en/of dresuur rubrieken per combinatie deelnemen.

LET OP!!! Inschrijving sluit op zondag 27 juli om 20.00 uur

Toegang tot het terrein is gratis!! Voor iedereen, jong en oud een leuk evenement om naar te komen kijken. En uiteraard voor de deelnemers leuk om eraan deel te nemen.

Graag tot ziens!!

Inschrijfformulier Concours Hippique 2014
Inschrijfformulier Concours Bestgaand 2014[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *