Alles over het Footgolf 2018

,

Beste Footgolfers,

Zondag 29 juli 2018 is het vierde Santpoortse Footgolf. Dit jaar kunnen maximaal 30 teams inschrijven van 10 man. Belangrijkste criteria zijn: 1. snelheid,  2. je bent lid en  3. je woont in Santpoort. Deze volgorde bepaalt of je mee kan doen.

Doelstelling is gezellig een dagje met je team te footgolfen. Je kan onderling een kleine competitie spelen met je eigen team en je doet mee aan de eerste prijzen overall. Het is leuk om als team herkenbaar te zijn. Uitbundige verkleedpartijen zijn bestemd voor andere evenementen want het gaat immers om het footgolfen.

Dit jaar opnieuw nieuwe holes en het zijn er maar liefst 25 met 5 pauzepunten. Er is gelegenheid om bij de Weymanweide, Bosbeek, de Hoeve, Duin en Kruidberg en de Wildeman wat te drinken. Een biertje voor onderweg is toegestaan maar ruim aub de rotzooi op. Helaas moet ik dit ieder jaar weer benadrukken. Het maakt niet uit of je nu 15 of 22 holes loopt. Uitgangspunt is dat ieder team 18 holes loopt en die tellen mee voor de titel. Op de dag zelf hoor je waar je moet starten en waar je eindigt. Degene die het team opgeeft is tevens de marshall/aanspreekpunt.

Verzamelen is om 10.15 uur op de Weymanweide en kosten deelname € 25,00 per team. Het zal wederom een stormloop worden op de inschrijving en degene die een “graver of spitter” levert, krijgt uiteraard voorrang. Donderdag 26 juli moeten ongeveer 18 holes ongegraven worden. We beginnen rond 18 uur en waarschijnlijk rond 20.30 uur zijn we klaar.

Prijsuitreiking is die zondag standaard om 17 uur bij Bartje voor. Stand kan je inleveren bij ondergetekende. Ik ga er van uit dat iedereen zijn score eerlijk invult en goed kan optellen…..

Inschrijving is donderdag 12 juli 20 uur. Marshall/teamleider vult 10 namen in met lidnummer en waar je woont. Het wordt gecontroleerd en onvolledige inschrijvingen vallen direct af. Het heeft geen zin om 30 of 40 keer dezelfde inschrijving in te sturen en inschrijvingen voor 20 uur vallen automatisch af. Ik controleer ook spam dus iedereen heeft kans. Stuur je inschrijving donderdag 12 juli om 20:00 uur naar enricodoes@hotmail.com

Succes allen met de inschrijving

Enrico Does

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *